Mikrotik-Rate-Limit = WORKING BUT ...

Shaper related questions
Post Reply
mmateuslima
Posts: 7
Joined: 03 Jul 2017, 21:35

Mikrotik-Rate-Limit = WORKING BUT ...

Post by mmateuslima » 03 Jul 2017, 21:48

Hi, I'm getting the Mikrotik-Rate-Limit attribute perfectly, but it is recognized as Kbps and sent by radius as bps, besides the band control,
1Mbps Client
RADIUS sends 1024000/1024000 bps
Accel recognizes 102400/1024000 Kbps

Does anyone know of any way to change the value recognized by the accel, perhaps by editing the shaper files before compiling.
Hugs.

Dmitry
Администратор
Posts: 771
Joined: 09 Oct 2014, 10:06

Re: Mikrotik-Rate-Limit = WORKING BUT ...

Post by Dmitry » 04 Jul 2017, 05:18

hi,
try
[shaper]
rate-multiplier=0.001

mmateuslima
Posts: 7
Joined: 03 Jul 2017, 21:35

Re: Mikrotik-Rate-Limit = WORKING BUT ...

Post by mmateuslima » 04 Jul 2017, 13:15

Thanks @Dmitry working perfectly. Now i receive Mikrotik-Rate-Limit perfectly in accel-ppp.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest