is it must to put service name in pppoe dialer ?

PPPoE related questions
Post Reply
hashbang
Posts: 4
Joined: 12 Jul 2015, 10:28

is it must to put service name in pppoe dialer ?

Post by hashbang » 12 May 2017, 14:36

Hi
As I just installed accel So I'll be asking lots of newbie questions. Please bear it ;)
Installation went fine. All working ok but one question
I found it is necessary to put service name in pppoe dialer. Tested it on Mikrotik. If I keep the service name blank. I get errors in accel "Service name mismatch"
thnx

Dmitry
Администратор
Posts: 732
Joined: 09 Oct 2014, 10:06

Re: is it must to put service name in pppoe dialer ?

Post by Dmitry » 29 May 2017, 08:35

don't specify service-name in config (remove service-name option or comment it off)
in such case accel-ppp would accept any service name

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest