interfaces in config

PPPoE related questions
Post Reply
yanecisco
Posts: 2
Joined: 09 Dec 2018, 21:58

interfaces in config

Post by yanecisco » 09 Dec 2018, 22:05

Hello,
we would like have defined all PPPoE interfaces in config file and reload whole daemon when adding/removing interfaces. But that is not working (current GIT build). It is bug or feature?

...yes, I know there is cmd interface to add/remove interfaces runtime and thats works fine.

dimka88
Posts: 469
Joined: 13 Oct 2014, 05:51
Contact:

Re: interfaces in config

Post by dimka88 » 10 Dec 2018, 04:58

Hi, use regular expression like

Code: Select all

[pppoe]
interface=re:^eth[0-9]$
or

Code: Select all

[pppoe]
interface=eth0
interface=eth1
interface=eth2
interface=eth3
accel-cmd reload for [pppoe] interface changes not implemented, only accel-cmd pppoe add/del ...

yanecisco
Posts: 2
Joined: 09 Dec 2018, 21:58

Re: interfaces in config

Post by yanecisco » 10 Dec 2018, 10:05

Thank you for fast reply!

I know about regular expressions, but we need to add/remove specific VLAN interfaces (but not all), so regexp is not usable for us.

How hard is implement "dynamic" interfaces based on config reload? :-)

dimka88
Posts: 469
Joined: 13 Oct 2014, 05:51
Contact:

Re: interfaces in config

Post by dimka88 » 10 Dec 2018, 11:21

yanecisco wrote:
10 Dec 2018, 10:05
How hard is implement "dynamic" interfaces based on config reload? :-)
I don` know, Dmitry memberlist.php?mode=viewprofile&u=2 may answer for this question.
ps://Regex is powerful =)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest